logo tagro

LinkedIn: company/tagro-d-o-o

@: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

T: 041 777 700

Skype: Agencija Tagro

 

Podjetje Tagro d.o.o. je podjetje, ki deluje tudi na področju zaključnih del v gradbeništvu. Z leti se je podjetje glede na povpraševanje razširilo, pridobili smo veliko znanja,  smo  hitri in kvalitetni v  izvedbi naših del. Poleg zaključnih del v gradbeništvu se ukvarjamo tudi z adaptacijami objektov, vzdrževanjem objektov ter zunanjimi ureditvami objektov in okolice.

Večina naših projektov je izvedena neposredno za končnega uporabnika, kar nam predstavlja velik izziv, saj le v zadovoljnem končnem uporabniku vidimo uspeh na vedno bolj konkurenčnem trgu gradbeništva.

Podjetje Tagro d.o.o. namerava tudi v prihodnje nenehno slediti novim smernicam ter se prilagajati novostim in zahtevam trga. Pri tem gledamo na poslovanje dolgoročno in poskušamo najbolje zadovoljiti potrebe naših strank.

Nedvomno je naša vizija nadaljnji razvoj podjetja, kar bomo dosegli z zaposlovanjem usposobljenih ter zanesljivih kadrov, ki bodo v naše podjetje pripeljali nove izzive. Le tako bomo lahko še naprej nemoteno zagotavljali najvišjo kakovost izvedbe gradbenih del.

Za vas opravljamo različne storitve:

  • gradnje objektov,
  • adaptacije objektov,
  • rekonstrukcije objektov,
  • sanacije objektov,
  • zunanje ureditve objektov in okolice.

 

noga Podatki

Tagro d.o.o.
Središka ulica 5
1000 Ljubljana
Slovenia

Za lažje delovanje ta stran uporablja piškotke.

Sprejemam uporabo piškotkov na tej strani

EU Cookie Directive Module Information

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe